#TFS Frietspot; Tante Nel

18.8.14




Exercise? I Thought you said extra fries..

Vorige week maandag opende de hipste snackbar van Rotterdam de deuren en wij gingen langs! Na alle superfood en powerfood hadden we na een bezoekje aan de Rotterdamse markt nu 'gewoon' trek in een lekker frietje. Maar Tante Nel blijkt alles behalve een 'gewone' cafetaria…







Het logo en de inrichting zijn lekker hip en retro. De kroket, frikandel, bitterbal en gehaktbal zijn van top-kwaliteit. Er wordt hier alleen van goede en eerlijk producten gebruik gemaakt. De frieten zijn altijd vers en de gehaktballen en het stoofvlees zijn zelfgemaakt naar oma's recept. De bitterballen en kroketten zijn van Oma Bobs, de kaassoufflĂ© van ‘Swinkels Snackery en Backery’ en de biologische frikandel is afkomstig van slagerij ‘De Lindenhoff’ in Abcoude en uiteraard is ook het softijs bereid met verse room.







Tante Nel de eerste cafetaria met drankvergunning en heeft een super fijn overdekt terras (waar we vroeger de cocktails van Soho dronken). Tante Nel heeft zorgvuldig een eigen drankenkaart samengesteld. Er worden uiteenlopende mixdrankjes en bier van de tap geschoken.


Tante Nel in de Pannekoekstraat is een unieke cafetaria die je werkelijk nergens anders vindt!


Onze aanrader? Een vers patatje-truffelsaus!


Tell us your story...