#TFS Kookboek tip: POWERfood van Rens Kroes

15.8.14



Pure recepten van Rens Kroes voor een happy & healthy lifestyle…

We LOVE to eat… & we LOVE to cook! Zo volgen we on Instagram vele ‘foodlovers’ en dromen we dagelijks weg bij de mooiste, heerlijkste, ‘je kunt het bijna ruiken’ foodphoto’s. Jasmijn houdt Rens Kroes al een tijdje in de gaten en is erg enthousiast over haar happy & healthy lifestyle. Sinds kort heeft ze dan ook haar kookboek ‘Powerfood’ in de keuken liggen en ja… het is een groot succes! Waarom?







Het kookboek is praktisch, overzichtelijk en bevat recepten boordevol verantwoorde ingrediƫnten. En vooral haar instelling dat een stuk taart of avondje feesten met een wijntje gewoon moet kunnen (genieten van het leven staat centraal), spreekt Jasmijn erg aan! Want zulke dingen maken je happy en daar moet je dan ook flink van genieten, om vervolgens weer terug te vallen op je happy & healthy lifestyle. Top combi!











Rens Kroes laat in haar boek zien dat je prima kunt genieten van heerlijk eten en jezelf kunt verwennen, maar dan wel met de juiste voeding! Ontbijt, lunch, diner, snacks, sweets, spreads en drinks, alles staat in het kookboek! En ja, gezond koken kost meer tijd dan een kant-en-klaar maaltijd in de magnetron schuiven, maar je krijgt er wel een healthy lijf voor terug! Achterin het boek ‘Powerfood’ geeft Rens Kroes aan welke ingrediĆ«nten waar goed voor zijn. Glanzend haar? Stralende huid? Eten kan soms de uitkomst zijn!




Enthousiast? Klik hieronder om het boek aan te schaffen!


Tell us your story...