#TFS Designer wannahaves; designer shoes

25.7.14
A woman with good shoes is never ugly

Twee weken geleden droomden we al weg bij onbetaalbare, maar té mooie ‘design dream bags. Nu is het de beurt aan de ‘designer dream shoes’! Nieuwsgierig naar onze wildste, ultimate designer shoes? We delen onze fashion dreams graag met jullie...

Chanel Espadrilles: dream shoes Leonie
Deze beauty's zijn er in verschillende kleuren en materialen (leer, suède, satijn en katoen) en ze zijn allemaal leuk! Leonie’s favo designer shoes zijn (naast haar favo designer 2.55 dream bag) ook van Chanel. Deze espadrilles zijn super goed te combineren met hippe, frisse zomerse outfitjes. Denk aan een ripped boyfriend jeans of luchtige blouses en jurkjes. Prijskaartje? Pffff... 321 euro!


Louboutin & Jimmy Choo: dream shoes Jasmijn
Jasmijn kan weer eens niet kiezen en heeft twee dream shoes: de dream rope-tie elaphe sandals van Jimmy Choo (995 euro, zucht…) en de Christian Louboutin Un Bout 100 Patent detailed transparent pumps (800 dollar). Waarom? Ze is gek op ‘Ibiza-items’ en het eerste prachtpaar pas perfect in deze zomerse stijl vanwege de kwastjes en de kleurtjes. Het tweede paar is bijzonder, zomers en heeft een geweldige, knallende kleur!. Dit zijn échte eyecatchers.

MIU MIU: dream shoes Karin

Love me some slip ons! Karin kan geen genoeg krijgen van dit model schoen, maar deze beauty's van MIU MIU zijn om bij weg te dromen. Deze slip ons hebben iets apart model met een spitse neus en metaal detail. Super goed te combineren met een een lekkere casual outfit! Ook deze schoenen hebben een aardig prijsje (tussen de €300 en de €500) maar ze zijn het sparen waard!

Keep on dreaming...


Tell us your story...