#TFS designer wannahaves

11.7.14
I’ve got designer bags... under my eyes!

Wij dromen graag weg bij onbetaalbare glitterjurken, waanzinnige sieraden of de meest bizarre ‘design dream bags’. Nieuwsgierig naar onze wildste, ultimate designer bags? Houd je vast… dit zijn tassen om je vingers bij af te likken!

Vintage Chanel 2.55
A girl should be 2 things classy and fabulous..
Leonie is gek op kleine little bags en clutches. De klassieke Chanel 2.55 bag is Leonie’s dream bag! Het is één van de meest felbegeerde vintage tassen ter wereld. De Chanel 2.55 is een klassieke tas; super leuk te combineren met een hippe, frisse outfits. Denk aan ripped boyfriend jeans, printed blousjes, All Stars of slippers. De Chanel 2.55 maakt alle outfits af. En pssst... de Chanel 2.55 is gelukkig ook één van de meest geïmiteerde tassen ter wereld ;-)(foto’s http://sincerelyjules.com)

Givenchy 'Antigona' & 'Lucrezia' bag in Black
Om eerlijk te zijn heeft Karin wel meerdere designer bags op haar lijstje staan. Classic, modern en tijdloos dat moet en designerbag zijn en deze Givenchy Lucrezia en Antigo zijn dat zeker. Kiezen is te moeilijk daarom allebei op haar verlanglijstje. Deze twee tassen kunnen met elke outfit gecombineerd worden, dress up & dress down en zijn lekker groot waardoor er alles in past! We moeten nog wel even door sparen want beide tassen hebben een vekoopprijs boven de €1.000,- maar dromen kan altijd!
(Foto's Pinterest)


Judith Leiber
Voor alle Sex and the city fans is Judith Leiber een icoon! Want wie herinnert zich de ‘Swan Clutch’ niet, die prachtige, shinny zwart met zilver, glinsterende bag? Inderdaad, die ene die Carrie van the one and only mister Big? Jasmijn is sindsdien een grote fan van Judith, want wat een bizarre tassen ontwerpt deze bijzondere vrouw. Cupcakes, appels of pauwen; niets is haar te gek, zo lang het maar glimt…De pauw is Jasmijns dream bag...

(Foto's: Pinterest)

Tell us your story...