#TFS Hotspot Rotterdam: Euromast

5.5.14Ontdekken & beleven op 185m
Trouwen met een adembenemend uitzicht over de HELE stad? Abseilen of tokkelen en met een snelheid van 100 meter naar beneden glijden? Ontdekken en beleven op 185 meter hoogte? Of gewoon lekker eten... De Euromast is the answer. Wat een geweldige, unieke en bijzondere Rotterdamse hotspot! En wat kan je hier veel!


Food & drinks
Leonie hield het ‘rustig’ en gebruikte de Euromast als prachtige locatie voor een bijzondere high tea in de brasserie ter ere van haar Oma's Bday. Ontbijt, lunch, diner? Alles kan! ‘GoedeMorgenRotterdam’ is trouwens een leuk ontwaakconcept. Je ervaart hiermee het ultieme zondagochtend gevoel op hoge hoogte! Voor een vast bedrag kun je onbeperkt gebruik maken van het ontbijtbuffet. Nice! Vergeet niet dat je altijd € 9,25 entree moet betalen; de Euromast is en blijft een attractie…Hoogtevrees, maar wel honger? Kies dan voor Deli, dé ontmoetingsplek en eetbelevenis op maar 0 meter hoogte!Slapen & ontwaken
Op 100 meter hoogte, boven het ‘kraaiennest’, bevinden zich twee exclusieve suites. Allebei met een STUNNING uitzicht. Leuk idee voor een nachtje weg? Neem wel je portemonnee mee, want je dit geintje kost je € 385,- per nacht. Maar… dan heb je ook wat!


Ontdekken & beleven
Ook sportievelingen kunnen los gaan op de Euromast. Abseilen? Check! Elk weekend in de zomer is dit mogelijk! Tokkelen? Tuurlijk, ook dat kan hier elke laatste zondag van de maand.En, last but not least… some information about Leonies dress!! Want… wij zijn in love! Deze prachtige jurk is van de Zara en zit als gegoten. Gecombineerd met een stoer, denim jasje en haar lievelings slip ons en she’s ready for the high tea!


Meer informatie over de Euromast? Kijk hier.Tell us your story...