#TFS Barcelona photo diary #2

2.5.14


Collect moments, not things! Pfffff… Onze Barcelona trip is al weer drie weken geleden; time flies! Nieuwsgierig naar dag #2? Wij kunnen er geen genoeg van krijgen en zetten daarom vandaag weer een aantal hoogtepunten in de spotlights! ENJOY!


Door de ‘heftige’ VIP Party tour, moesten we de volgende dag natuurlijk rustig beginnen… Dus, op naar het strand! Vanaf ons appartement (gevestigd aan de Plaça de Catalunya) kun je via een mooie route (onder andere over de Ramblas) naar de haven én het stadsstrand wandelen. Perfecte activiteit voor een brakke dag.Het duurt even, maar dan heb je ook wat… De haven van Barcelona is prachtig!! Ideaal om even te gaan zitten, drankje te doen en te kijken naar de vele toeristen die voorbij wandelen!Als je Spanje bent, MOET je sangria drinken, tapas bestellen én paella eten! Vandaag stond paella op onze lunch-wishlist! En… we loved it!! Zo krijg je het in Nederland nergens! Heerlijk! En wat zijn de mensen hier aardig. Terwijl we even moesten wachten op een plekje, bracht het personeel ons een biertje! Niet ons favoriete drankje, maar het gebaar was ontzettend lief!

Via de VIP Party Tour waren we in een contact gekomen met een Nederlands meisje die al een paar jaar in Barcelona werkte. Zij kon ons op de gastenlijst zetten van Eclipse , een bar op de 26e verdieping van het W-hotel. WAUW, doen!! Ook raadde ze aan om te eten bij Mama Rosa, een Italiaans restaurant onder het W-hotel en aan het strand. Ideaal, want zo konden we na het eten direct de lift in naar Eclipse… gemak dient de mens!
En van je contacten moet je het soms hebben… Eclipse was een unieke ervaring, op een prachtige, knusse locatie, met een GEWELDIG uitzicht op de stad en het strand, heerlijke cocktails (zelfs de ‘Rotterdamse’ Martini Pornstar!), goede muziek en een volle dansvloer. Dit was alweer een onvergetelijke avond!Benieuwd of dag 3 dit nog kan overtreffen? Volgende week meer….


Tell us your story...