#TFS Vintage Week: Vintoes.nl

3.3.14


Vintage, we love it! Deze hele week staan al onze artikelen in het teken van vintage fashion, vintage styling én vintage hotspots. We trappen af met een inspirerende webwinkel: vintoes.nl.

“Vintoes is eigenlijk begonnen door mijn verzamelwoede. Ik ben gek op het afstruinen van rommelmarkten en kringloopwinkels… op zoek naar nieuwe vondsten. En ja, dat huis raakt toch echt een keer vol! Dus soms moeten er spullen weg en aangezien vrienden altijd jaloers waren op alle dingen die ik vond, besloot ik 1,5 jaar geleden (september 2012) Vintoes.nl te starten,” vertelt eigenaresse Loes enthousiast. Vint(age) + (L)oes
“Sinds dat ik Vintoes begonnen ben, kan ik meer mooie spullen kopen... niet alleen voor mijzelf, maar ook om andere mensen blij mee te maken,” gaat Loes verder. “Eens in de maand plaats ik een update van ongeveer 10 tot 15 producten. De updates zijn elke maand weer verschillend, want ik weet van te voren nooit wat ik vind. Het assortiment bestaat vooral uit vintage, Deens, Dutch, jaren ‘50 en ‘60 meubels en accessoires. Ik ontvang veel positieve reacties, dat maakt het hebben van mijn webshop natuurlijk nóg leuker!”Al deze vintage items zijn vanaf nu te koop op www.vintoes.nl. Ben je net zo enthousiast als TFS? Bekijk dan ook eens Loes haar portfolio: www.loesvangennip.nl.


Tell us your story...