#TFS Vintage Week; When I get old, I will not be old… I will be vintage!

5.3.14
Vintage fashion... thumbs up or down? Over het algemeen is TFS geen grote fan van vintage kleding. Een unieke clutch uit de jaren vijftig? Top! Maar om in andermans sneakers te lopen? Mwah, liever niet. Toch zijn er altijd uitzonderingen, bijvoorbeeld deze fur...… te mooi (wat een gave kleur!) om te laten hangen! De fur is een eye-catcher op zich, dus we hielden de outfit verder basic. Hierdoor valt de coat nog meer op! Gelukkig zijn er veel toffe plekken waar je unieke vintage items kunt scoren, bijvoorbeeld op de Swan Market in Rotterdam of de IJ-hallen in Amsterdam.


Dé lifestyle markt van onze havenstad. Je kunt hier helemaal los gaan op het gebied van interieur, styling, fashion en food. Te leuk om niet over te schrijven, dus binnenkort een uitgebreid TFS-artikel over deze geweldige hotspot. Eerst volgende editie: 22 en 23 maart.


In de IJ-hallen vindt dé grootste vlooienmarkt van HEEL Europa plaats! De eerst volgende editie is aankomend weekend (8 en 9 maart). Daarom… vrijdag een speciaal item over deze unieke markt.


Tell us your story...