#TFS-hotspot: IJ-hallen Amsterdam

7.3.14
Vintage shopping heaven

Ben je net als TFS vintage fan? Dan móet je dit weekend naar de IJ-hallen in Amsterdam Noord (T.T. Neveritaweg 15) gaan. Je vindt hier de grootste vlooienmarkt van HEEL Europa! Nieuwe spullen zijn niet eens welkom, dus het is hier op en top vintage. Unieke Russische bontjassen, antieke items voor in huis, oude Perzische tapijten; het aanbod slaat echt alles!In de IJ-hallen hangt een geniale sfeer en wat een keuze!! Je vindt hier 750 kramen en bent dan ook de héle dag zoet met het scoren van unieke vintage items. Enig speurwerk is trouwens gewenst; er zit namelijk ook veel troep tussen! En je weet het, bij een vlooienmarkt hoort afdingen… good luck!

TFS-Travel-tip: Parkeren is gratis. Ga je met de trein? Neem dan het NDSM-veer vanaf Centraal Station (ook gratis!). Voor de entree moet je overigens wel betalen, namelijk €4,50.


TFS-Food&Drinks-tip: In de IJ-hallen stelt het aanbod Food & Drinks niet veel voor, tenzij je van een vette hap houdt. Het is veel leuker om te lunchen in de IJ-Kantine (MT. Ondinaweg 15-17). Hier loop je in vijf minuten naar toe, goed te doen dus!


TFS-Info-tip: Op www.ijhallen.nl vindt je alle ins en outs van deze Amsterdamse hotspot. De markt begint trouwens om 09.00 en eindigt om 16.30 uur.

Tell us your story...