Swan Market

21.3.14De Swan Market is DE lifestyle markt van Rotterdam. Je kunt hier helemaal los gaan op het gebied van interieur, mode, vintage, sieraden, accessoires en (niet onbelangrijk) er is een enorme keuze aan bijzondere, vaak healthy, food&drinks kraampjes.Wat TFS betreft een échte Rotterdamse Hotspot én een ideaal event om deze lenteweek mee in te luiden want... je kunt er zaterdag en zondag (22 en 23 maart) naar toe! Doen! We nemen je in dit artikel mee naar de laatste editie van de Swan Market, afgelopen december...


Fashionine & La Joya
Deze editie van de Swan Market was extra speciaal voor TFS: er stonden twee vriendinnetjes! Zo leuk om de meiden van de webshops Fashionine en La Joya eens 'in het echt' aan het werk te zien.
Beide webwinkels verkopen modemusthaves en staan regelmatig op de Swan Market.
Volg deze ambitieuze meiden via Instagram of Facebook!!

TFS loves vintage
TFS was trouwens erg gecharmeerd van de vele vintage interieurkramen. Dit zijn vaak kleine webwinkeltjes en de stapel visitekaartjes werd dan ook groter en groter. Maar dat was niet de enige opbrengst van de dag. TFS heeft een hip (handmade) krukje op de kop weten te tikken!

Locatie
In december en maart vind je de Swan Market op een prachtige, overdekte locatie: Fenixloods I, Veerlaan 9. Van april tot september is het Museumpark het decor van de Swan Market. Deze 'festival-editie' trekt tussen de 6.000 en 8.000 bezoekers (gezinnetjes, jongeren, ouderen; alles loopt hier door elkaar! Wat een sfeer!).Naast het shoppen van design, vintage en/of fashion musthaves of het luisteren naar muzikale live optredens, kun je op de Swan Market natuurlijk ook terecht voor food & drinks. TFS heeft er een heerlijke bak koffie gedronken, met de ultieme 'yummy for your tummy': een brownie!


TFS-tip: Vergeet niet te pinnen! Bij de meeste kramen kun je namelijk alleen contant betalen.
En probeer met de fiets, de metro of lopend te komen...

Ga naar de website of de facebookpagina van de Swan Market voor meer info!

Have fun & make each day a story worth telling...


Tell us your story...