#TFS Valencia photo diary

11.6.15


 Take your vitamins, drink sangria...

Het is alweer 4 weken geleden dat we een super leuk, zonnig tripje naar Valencia hebben gemaakt. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog! De zon, tapas en sangria tijdens ons tripje naar Barcelona vorig jaar smaakte naar meer en daarom zijn we zaterdag heel vroeg het vliegtuig ingestapt met bestemming VALENCIA!

Valencia is wat ons betreft de perfecte stedentrip. We hebben super lekker (en vooral veel) gegeten, lekker op het strand gelegen en veel, heel veel gelachen. Toen we aankwamen hebben we snel onze koffertjes in ons appartement gedropt en onze bikinietjes aangetrokken en een taxi naar het strand genomen. Wat een top strand en leuke strandtentjes met de beste paella en sangria.


'S avonds hebben we heerlijk gegeten bij het super leuke restaurant ‘Vinotinto’. We hebben ons buikje helemaal vol gegeten en gedronken aan heel veel tapas, wijn, toetjes, koffie en likeurtjes. En dit alles voor 30 euro p.p.!
Na dit heerlijke diner hebben we de taxi naar de openlucht club L’Umbracle genomen. Dit is echt een aanrader. Wat een super mooie hippe locatie is dit! De witte bogen, mooie verlichting en de look-a-like Erasmus brug maken deze locatie heel bijzonder.
Dag 2 hebben we fietsen gehuurd. We zijn van de stad naar de drooggelegde rivier gefietst. Van deze drooggelegde rivier ‘Jardín del Turia’ is een kilometers lang park gemaakt. Super leuk om te zien dat in dit park de locals samen komen om te picknicken, dansen, sporten en muziek maken. In het park zijn speciale fietspaden aangelegd waardoor niemand elkaar in de weg loopt, fiets of danst. Aan het einde van het park ligt de openlucht discotheek en andere moderne architectonische hoogstandjes. Aan het einde van het park is het nog een klein stukje fietsen naar het strand waar je heerlijk kan relaxen.


Maandag hebben we fruit gehaald in de markthal om mee te nemen naar het strand. Super leuk om daar even rond te kijken.We hebben ons tripje afgesloten in de cocktailbar ‘Bagoas’. Deze tent is ook echt een aanrader. Lekkere cocktails en top een top DJ.


In het vliegtuig hebben we al weer flink zitten brainstormen over de bestemming van volgend jaar!

Strand-tip: Drink sangria en paella aan het strand!
Dans-tip: L’Umbracle en Cocktail bar Bagoas
Restaurant-tip: Vinotinto en de strandtentjes!
To-do-tip: Huur een fiets en fiets door Jardín del TuriaTell us your story...