#TFS New Beginnings!

7.6.15

Long time no see, new beginnings!
Misschien hebben jullie ons gemist, het is dan ook al weer even geleden dat we een artikel online hebben gezet. We hadden hier dan ook goede redenen voor. Nieuwe banen, huizen gekocht en misschien wel de grootste verandering zwanger zijn!

Ja je ziet het goed Karin is inmiddels 7 maanden zwanger van een mannetje. Waarom dit niet eerder vastgelegd, ja hoe leg je dat vast? En zijn jullie allemaal wel zo geïnteresseerd om al deze baby verhalen te lezen? Misschien wel maar vooral Karin zelf is wat allergisch voor truttige baby talk.
Toch leuk om het vast te leggen en wie kan dit beter dan Melanie Samat (bekend van de super mooie wedding diary) Karin is allergisch voor de wat truttige pregnancy pics en Melanie had dit goed begrepen. Dus gingen we op een zonnige zaterdag middag in een super mooi appartement in Rotterdam aan de slag en de resultaat mag er zijn!

Lace maxi dress H&M

Vanaf nu zijn we weer volop aan de blog en kun je artikelen verwachten van reisjes naar Valencia en een middellandse zee cruise en veel meer. So stay tuned!Tell us your story...