#TFS Diner tip: Lounge44

16.2.15


Skip de winterslaap en ga lunchen, borrelen of dineren bij Lounge44

Toen Karin en Leonie een (zussen) weekendje in Roermond waren kregen ze een super tip. Jantje Korten (Van Jantje Korten Fashion Lounge) wees ons op een leuk restaurantje aan de Maasplassen in het plaatsje Herten. Dit plaatsje ligt op 10 min afstand van Roermond.


Lounge 44 is een super hip ingericht restaurant waar je kan lunchen borrelen en dineren. Ook hebben ze veel acties zoals Thursday Steak Night, Chicken Sunday, Lobster Wednesday en NIX In The FRIX. Het restaurant ligt aan een haventje. Met een open haard, schapenvelletjes en mooie meubels is het echt knus. De bediening doet erg zijn best op het iedereen naar de zin te maken. Vooraf krijg je dan ook al een heerlijk vleesplankje (die vers wordt gesneden) met brood en olijfjes.


Ze hebben een bijzondere kaart. Zo staan er ook veel super lekkere gezonde gerechten op. Deze zijn in de kaart te herkennen aan het ‘FEEL GOOD FOOD’ logo. Leonie bestelde vooraf 6 oesters met rode wijnazijn en Shiso vinaigrette. Karin ging voor een super lekker kreeften soepje die aan tafel werd ingeschonken. Als hoofdgerecht besteld we speenvarken en ravioli met ricotta en spinazie en bospaddestoelen. Beide borden waren erg mooi opgemaakt en (niet onbelangrijk) smaakte heerlijk!Oh en vergeet niet te reserveren. Het zat op zaterdag helemaal vol.
Bekijk de site voor een sfeer impressie en de menukaart.


Het was een top avond!Tell us your story...