#TFS photo diary: (Zussen) Weekendje Roermond

5.2.15
A weekend well spent...

De mannen zijn afgelopen zaterdag vroeg naar Oostenrijk vertrokken om een weekje te skiĆ«n… Tijd voor een zussen weekendje!! Karin boekte (als verrassing) een decadente kamer in het super leuke DUX hotel in Roermond. De zussen vertrokken zaterdag om 9:00 voor een lekker dagje shoppen in de stad van Roermond. Dit viel echter wat tegen. Winkels zoals The Sting en Vera Moda in overvloed... maar daar worden wij nou net niet gelukkig van.
Van het winkeltje  ‘Jantje Korten Fashion Lounge’ aan de Neerstraat werden wij daar in tegen wel erg enthousiast. Wat een gezellige inrichting, leuke collectie en super vriendelijke, enthousiaste meid. Karin scoorde een jurk voor de bruiloft (van vriendin Sandra) in September. Ook gaf Jantje ons een super tip om ‘s avonds te eten. Want voor een leuk tentje moesten we toch echt in het (op 10 min afstand gelegen) dorpje Herten zijn bij ‘Lounge 44’. Daar had ze helemaal gelijk in. Volgende week schrijven we hier dan ook een artikel over!‘S middags hebben we lekker geluncht bij ‘Baristas’ op de markt. Voor we ‘s avonds vertrokken naar Herten hebben we nog even uitgebreid gerelaxt en dus optimaal gebruik gemaakt van onze hotel kamer!

Dag twee zijn we naar de Designer Outlet gegaan. Wat een attractie en wat een enorm blik aan chinezen was daar opengetrokken! Maar eerlijk is eerlijk we zijn goed geslaagd… Leonie vond een nieuw hip hardloop outfitje van Adidas en Karin scoorde een Micheal Kors zonnebril en Timberlands voor haar Hubby. Bij Levi’s kochten we ten slotte allebei een Levi’s 501 (baggy  model) jeans.
Wat een top weekend!Tell us your story...