#TFS Cadeautip: IXXI design

19.11.14Ixxi your world!!

Na de geniale ‘thirty’s party’ van Karin (Binnekort volgen de foto’s), blijven we graag nog even in de altijd gezellige b-day modus hangen. Want naast feestjes is er nog een belangrijk onderdeel bij het jarig zijn: de cadeaus! Alleen… hoe ouder we worden, hoe lastiger het is om antwoord te geven op de vraag: “Wat wil je voor je verjaardag?” Tuurlijk kunnen we je overspoelen met de unieke, gave waanzinnige cadeaus, maar heel eerlijk: als we iets heel graag willen, kopen we het gewoon! En als we dan weer jarig zijn, zitten we altijd met hetzelfde probleem: het maken van een verlanglijstje! Speciaal voor jullie hebben we daarom een onwijs leuke tip: wanddecoratie van IXXI design. Niet alleen ideaal voor birthday’s, maar ook een ontzettend leuke, originele tip voor Sinterklaas en kerst, huwelijken, geboortes… Jasmijn kreeg dit super mooie exemplaar voor haar verjaardag!

Ixxi wat? Ixxi is flexibele wanddecoratie. Met eigen creativiteit kan iedereen eenvoudig een betaalbare en persoonlijke collage of vergroting aan de muur hangen, van welke grootte dan ook. Hoe gaaf is dat!


Ixxi bestaat uit vierkante kaarten die met koppelkruisjes aan elkaar verbonden worden. Je kunt collages maken met eigen foto’s of een prachtige werk uit de beeldenbank van ixxi kiezen. Ixxi werkt namelijk samen met getalenteerde ontwerpers, fotobureaus en topmusea zoals het Rijksmuseum, Van Gogh museum, National Gallery London, Getty Images, Nijntje en Museo Nacional del Prado…


Wij zijn fan! Bekijk ook de site voor meer inspiratie: http://www.ixxidesign.com/.


Tell us your story...