#TFS Bday Blog

25.11.14
Glamorous 30 party
Afgelopen 13 november werd ik 30 jaar en bij zo’n leeftijd hoort een groot feest! En dat vierde we, samen met TFS Leonie en Jasmijn en al mijn andere vriendjes, vriendinnetjes en familie.
Het was een top feest met veel glitter, drankjes, bubbels, taart, hapjes en natuurlijk cadeautjes!! Ik ben zo blij met de cadeau’s die ik heb gekregen dat ik ze even met jullie wil delen. Want misschien breng ik je op idee├źn voor je eigen verjaardag of de feestdagen die eraan zitten te komen.

...

Daarnaast wil ik jullie een aantal super leuke foto’s van het feest niet onthouden! Deze mag je zeker niet missen. Het feest was compleet met skittle-cake en foto-glitter-wand! Want ja ook bij dit feest waren we volledig in Glitter gehuld...Ik denk dat jullie de komende weken nog heel wat glittertips op onze website gaan tegen komen, WE-LOVE-GLITTER!

Ik vond het een top feest en maakte het smetje van 30 worden een stuk minder erg!!!Tell us your story...