#TFS Summer musthave: the pencil skirt!

28.4.14Summer musthave: the pencil skirt!

The one and only Christian Dior introduceerde lang, lang geleden de kokerrok. Nu, jaren later, is de ‘pencil skirt’ nog steeds HOT! Ze benadrukt, op een positieve manier, de vrouwelijke vormen. Ook past de kokerrok bij verschillende outfits. Stoer (= sneakers & sweater) of juist stijlvol (= pumps, blouse & clutch). Dit is zo’n item die je eindeloos kunt combineren en daar houden we van!


Jasmijn kiest voor een sportieve, kleurrijke, maar vrouwelijke look. Ze combineert haar opvallende rok (VILA) met een knal groene, comfy sweater (Vero Moda). Deze trui draag je eigenlijk andersom, maar de rits is juist een eyecatcher, vandaar de switch. Het bijpassende, mint groene shirt met tekst (New Look) past ook perfect bij de ketting met matchende kleuren (summer ‘13 Zara).
Wij zijn gek op het combineren van stoere sneakers (zoals de Nike Air Max Thea Print Safari van Jasmijn) onder een koker- of maxirok! Ook bij deze outfit heeft Jasmijn voor deze stoere twist gekozen. En wat vinden jullie van de geweldige tas? We love it!! Het lijkt op een Ibiza bag, maar deze eyecatcher is jaren geleden gekocht op een Frans marktje en is nog steeds hot & happening. Had Jasmijn er toen maar meer gekocht… Op zoek naar look-a-likes? Kijk hier: www.worldfamilyibiza.com of www.la-beau-shop.com!

TFS-tip: Tijd voor een nieuwe zonnebril? Deze pilotenbril met blauwe spiegelglazen is van Funkie Collective! Ga snel naar www.funkiecollective.nl! Good luck!


Tell us your story...