#TFS streetstyle: Sweat it!

9.4.14

De favo streetstyle trend van TFS? Sowieso de sweater! Sweaters zijn hot & happening en in elke collectie terug te vinden! Je kunt tegenwoordig een comfy trui dragen én, door slim te combineren, er toch vrouwelijk uit blijven zien.


Jasmijn kiest bij deze outfit voor een stoere look. Ze draagt haar Louen sweater (love the colour!) op een black leather skirt met fringes. Let ook op de opvallende denim blouse met kruizen en gouden studs. En natuurlijk onmisbaar in een TFS-outfit: kleurige en vooral veel Ibiza armcandy!

Love the sweater? Kijk dan eens op de webshop van Louen voor de mooiste exemplaren van hun eigen label, ga naar de winkel van Louen (Pannekoekstraat 89a Rotterdam) of bezoek de fashion hotspot ‘Just be Jolie’ (Lange Stoep 8 Lekkerkerk) waar ze deze geweldige sweaters ook verkopen!

TFS-tip: Laat je jas eens hangen en kies voor een opvallende trui, een goede blouse en printed scarf… top outfit en wedden dat je, je jas niet mist? En ja, laten we het eerlijk toegeven, tijdens deze 'windy weather' shoot miste Jasmijn haar jas wel... (Kippenvel? Check!)


Tell us your story...