#TFS Spring Week; DENIM dungarees

17.3.14Spring, stripes & denim dungarees


Spring is nature’s way of saying… LET’S PARTY! Aangezien wij van een feestje houden en donderdag de lente officieel begint, staat TFS de hele week in het teken van dit heerlijke seizoen!
Hot or not? Love or hate? De tuinbroek! Vooral de denim variant zien we steeds vaker op straat, bij celebraties én in de laatste collecties van (o.a.) H&M, Zara en Primark. Wat vind jij van deze comeback?

Oke, ook wij moesten er even aan wennen, maar na een middag outfits doorpassen én een windy weather photoshoot geven we het unaniem toe: De tuinbroek is een te gekke musthave, ideaal voor de lente én op ontelbare manieren te combineren!
Leonie rockt de denim tuinbroek (Primark) met een knalrood jasje (Zara), korte regenlaarsjes (Miss Coquines) en een marine blue & white striped shirt (H&M) om de tomboy-look helemaal af te maken!


TFS-outfit-tip: Geef je tuinbroek outfit een female touch, door bijvoorbeeld een opvallende clutch, een grote ketting en armcandy toe te voegen. Je kunt ook kiezen voor een mooie blouse en een paar stunning pumps! Oh, en in de zomer gaan we natuurlijk voor de comfy, korte variant van de tuinbroek! Nu al zin in…


Get inspired!


Tell us your story...