#TFS-wishlist: Perfect pastels

19.2.14


 De pasteltinten zijn back! In 2013 lag het accent nog op poeder-roze, maar nu kunnen we ook helemaal los gaan met babyblauwe, mintgroene of lichtgele fashion-items. Deze heerlijke zoetsappige kleurtjes vindt je allemaal terug in dé modetrend van dit voorjaar. Bij alle grote catwalkshows zag je de pasteltinten voorbij komen, van Chanel tot Dior!
TFS is klaar voor de lente én vooral ook klaar met de grauwe, donkere tinten. We hebben daarom een wishlist opgesteld, vol pastel IT-items! En niet alleen op het gebied van Fashion & Beauty, ook in huis is het gebruik van deze lieflijke kleuren een echte trend! Pastelkleuren zorgen voor een warme, maar toch frisse sfeer in je interieur. TFS-tip: Ben je nog niet overtuigd van de pasteltinten? Combineer! Kies bijvoorbeeld voor felle, zomerse kleuren in combinatie met pastel. Of kies voor één accessoire in deze tint. Droom weg met onze pastel-wishlist en laat je inspireren door TFS! XOXO


Your stories:

 1. Leuk die kleurtjes achter de plaatjes :)! Ik ben ook klaar voor de lente, vind al die vrolijke, pastelkleurtjes echt heel leuk!
  Jullie hebben een leuke blog en volg jullie nu op Bloglovin en Ilovefashionbloggers :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Lana, Super leuk dat je ons volgt! We hebben jou ook meteen opgezocht. Ziet er ook goed uit! XOXO TFS

   Verwijderen