#TFS Shop-spots Nieuw in Rotterdam!

20.10.14


Rotterdam is de afgelopen weken 2 shop-hotspots rijker geworden en wij zijn er blij mee!Food & Drinks makes us happy! Véry happy.

Stockholm, Barcelona, Valencia, Kopenhagen. Bijna iedere wereldstad heeft er één: een overdekte markt. Een bruisende hal vol met verse vis, vers brood, mals vlees, ontelbaar veel soorten kaas, groenten en fruit. Maar wij kunnen zeggen dat de mooiste markthal toch echt in Rotterdam staat! In deze hal is boodschappen doen een echte belevenis. Je kan hier heerlijk neerstrijken voor een drankje of een hapje. Een aantal winkels die in deze markthal zitten zijn Schmidt zeevis, een Chinese supermarkt, Albert Heijn, De Tuinen, Etos en Gall & Gall, het Mart café en Sumo maar ook kleinere ondernemingen met lekkere verse, biologische en streek producten.
Toen wij een kijkje gingen nemen was het jammer genoeg hysterisch druk maar we gaan snel weer terug om van al het lekkers te proeven. Overdag is de markthal indrukwekkend maar bij nacht is de hal Magisch! Wij zijn verliefd!Fashion makes us happy! Véry happy.

De grootste H&M van Europa (4.500 vierkante meter!!)  is 17 oktober geopend in Rotterdam (koopgoot).TFS nam een kijkje en we keken onze ogen uit! Dit filiaal heeft de grootste schoen en home afdeling van Nederland en totaal hangen er 300.000 kledingstukken! Samen met zusjes Monki en Weekday in één pand is dit zeker de nieuwe #TFS favorite fashion hotspot van Rotterdam. Weekday is een echte aanrader. Het is een geweldig merk! Weekday verkoopt naast hun eigen labels MTWTFSS WEEKDAY, Weekday Collection, ook exclusieve samenwerkingsprojecten, vintage en externe merken zoals Cheap Monday, Rodebjer en BACK.Trots op Rotterdam!


Tell us your story...