#TFS Blogger crush ♡: Olivia Palermo

3.9.14

“I Think life is about falling in love with the right person, shopping, 
eating your favorite decadent desserts and traveling a lot” - Olivia Palermo

Wie ook zeker thuis hoort op onze #TFS blogger crush  list is Olivia Palermo. Dit omdat we haar gewoonweg overal tegenkomen in de meest fantastische outfits. Maar wie is deze New Yorkse it-girl nu eigenlijk?
...

We kennen haar natuurlijk van één van onze favorieten serie’s (vervolg op “The Hills”);  "The City". In deze semi- reality serie werkte (de iets bitchy) Olivia samen met Whitney Port bij ontwerpster Diane von Fürstenberg. Inmiddels is deze Amerikaanse it-girl niet meer weg te denken uit de internationale fashion scene. Ze wordt in de ene na de andere jaloersmakende outfit vastgelegd op rode lopers, modeshows en de straten van New York.

De socialite die bekend staat om haar klasieke stijl is geboren en getogen in de Upper East Side van New York  en dat valt ook af te lezen aan haar kledingstijl. Kleurrijke desigertassen, peperdure Louboutins en exclusieve jurkjes zijn Olivia's favourite. Wij zijn fan van Olivia’s garderobbe, haircuts, boyfriend  (Johannes Huebl) en hoe nice was haar bruidsjurk gestyled?

Wil je ook dagelijks geïnspireerd worden door Olivia Palermo? Je kan haar volgen via Instagram en Pinterest en Bloglovin'.


Tell us your story...