#TFS Monthly obsession: Havaianas

16.7.14Live life in flip flops.

Juli = zomer = zon = warmte = FLIP FLOPS time! Onze favo’s? Al jarenlang de welbekende Havaianas, die overigens steeds leuker worden qua modelletjes, kleuren en printjes. Sinds 1962 is dit bedrijf volop in ontwikkeling geweest, waardoor ze nu één van de de grootste aanbieders van slippers zijn (wereldwijd!). Niet alleen wij, maar ook onze mannen zijn dol op deze basic slippers. En aangezien we de afgelopen weken plat gegooid zijn met Brazilie, is dit dé perfecte ‘monthly obsession’ van deze maand. Nieuwsgierig? Hierbij een selectie van onze verzameling.


De Braziliaanse Havaianas bestaan 100% uit rubber. Door de hoge kwaliteit van het materiaal en het ontwerp, glij je niet uit in je slipper, heb je geen zweetvoeten, zijn ze reukloos, behouden ze hun vorm én ze worden niet heet in de zon. Geniale, ideale flip flops dus!!

TFS-tip: Was je Havaianas alleen met water. Laat ze niet weken in zout of kokend water. Vermijd hoge temperaturen en laat ze drogen in de schaduw. Zo blijven ze het langst mooi! Zin om ook een paar Havaianas te kopen? Check deze site.Tell us your story...