#TFS travel tip: How to pack your suitcase? 8 tips!

11.6.14


Let’s fly away…

TFS IS IN IBIZA!!! Eindelijk… want wat hadden we hier zin in! Hippiemarktjes? Zon? Food, drinks & parties? We zijn er zo klaar voor! Ga je binnenkort ook op vakantie? Dan geven we je graag 8 handige ‘How to pack your suitcase’ tips. Good luck!


Tip #1: Zet je koffer en handbagage al een week van te voren in je slaapkamer, zodat je er steeds iets in kunt stoppen. En zo’n koffer zorgt natuurlijk al voor de eerste vakantiekriebels!


Tip #2: Geen e-reader? Wel boeken? Leg deze dan helemaal onderop in je koffer! Vergeet de exemplaren voor in het vliegtuig er niet uit te halen.


Tip #3: Vouw je kleren zo min mogelijk. Probeer shirtjes bijvoorbeeld één keer te vouwen, zodat er weinig kreukels ontstaan.


Tip #4: Ondergoed en sokken bewaar je voor het laatst. Daarmee kun je ‘gaatjes’ opvullen.


Tip #5: Neem je een handdoek mee? Kies dan voor een hamamdoek, deze is licht en dun. Leg deze helemaal boven op, over het hele oppervlakte van de koffer. Hierdoor gaat de boel niet verschuiven.


Tip #6: Gebruik je medicijnen? Stop deze dan in je handbagage, want wat als je koffer niet op de bagageband verschijnt?! Stop daarom ook een bikini of zwembroek in je tas, zodat je de eerste dag toch lekker aan het strand kunt liggen!


Tip #7: De drie ‘P’s’ zijn het aller, aller belangrijkst: Pinpas, Paspoort en de Pil. De rest kun je immers altijd kopen... Oh en als je vliegt, vergeet dan ook de ‘T’ van Tickets niet!

Tip #8: Maak een lijstje voor de ‘laatste spulletjes’. Je hebt immers altijd spullen die je vlak voor je vertrek nog gebruikt, zoals een tandenborstel, dagcrème of een oplader. Zet deze op je lijstje!Tell us your story...