#TFS holiday: Ibiza!!

26.6.14




Girls just wanna have SUN! Onze eerste TFS holiday is een feit… en wat voor een feit! We zijn alle drie totaal verliefd geworden op IBIZA. Oké, dit eiland staat vooral bekend om de beruchte feestjes, dus dat er ook prachtige baaitjes zijn, met indrukwekkende rotswanden en een intens groene zee? En dat het hele eiland groen is en de hippiemarktjes nóg leuker zijn dan we dachten? Nee, dat wisten we niet, maar wat hebben we genoten... en wat een relaxte sfeer!!!

Zin om de highlights van onze vakantie te zien? Of ga je binnenkort ook naar Ibiza (bofkont!), dan hebben wij een aantal tips voor jullie. GENIET! Wij dromen weer even weg...













Houd je van kleine, knusse baaitjes? Van die strandjes met kraakhelder, azuurblauw water, met maar één strandtentje en vooral veel sfeer? Ibiza heeft ze, meer dan genoeg zelfs! Onze favo’s? Cala Comte en Cale d’Hort (met een waanzinnig uitzicht op de rots Es Vedra) in het westen! Andere aanraders: Es Torrent, Sa Caleta, Cala Boix en Cala Salada. Wij combineerden steeds twee strandjes.











Hippiemarkt ‘Las Dalias’ (elke zaterdag en in de zomer ook op maandagavond) is een prachtige, grote markt waar je je ogen uit kijkt; heerlijk! Wat een kleuren, wat een geweldige tassen en wat een overdaad aan armbandjes en mooie dingen. Ga vroeg, héél vroeg! Zorg dat je er om half 10 bent. Dan is het qua warmte en drukte nog uit te houden. We konden het niet laten en hebben een eigen ‘The full story’ armband laten maken. Zo tof! Vergeet ook niet om naar het kraampje te gaan (aan het eind van de markt), waar je zelf armbanden kunt laten maken voor 3 euro! Geweldig! Je mag zelf drie bandjes en een hanger uitkiezen. Vervolgens wordt de armband door een ontzettende lieve, Franse dame gemaakt. Aanrader. Andere markt is die in Sant Juan (elke zondag); veel kleiner, veel rustiger. Hier kom je de échte hippies tegen, erg leuk!












Food & drinks… we love it! En vooral op Ibiza; veel verse producten (vis!), veel tapas, veel wijn. Een moetje? Sunset Ashram bij Cala Comte (strand); super lekker eten, geweldige sfeer en een onvoorstelbaar mooie zonsondergang. Vergeet niet te reserveren! Wil je een goede lunch combineren met een middag strand? Kies dan voor Cala san Vincente en eet op het terras bij ‘On the beach chill out’. Te leuke tent met de ultieme surf/Hawai/beach vibe.











Santos Ibiza Coast Suites… wat wast dit een heerlijk hotel! Het interieur is te gek; je ziet dat een architect hier bezig is geweest. Onze kamer had een prachtig uitzicht over het strand, de zee en het geweldige ‘all white’ terras. Wauw, wauw, wauw, elke dag weer! Playa d’en Bossa was niet ons ding, maar je bent zo in Ibiza stad en daar krijg je een op en top vakantiegevoel: knusse pleintjes, mooie boetiekjes, leuke restaurantjes. TFS-tip: Huur een auto!!! Ibiza is zo’n bijzonder eiland, dat moet je ontdekken, zien, beleven. De maximale snelheid is 80 kilometer, dus rijden is nog nooit zo relaxt geweest! Daarnaast is het eiland niet groot (575m2) en dus perfect om rond te crossen.



Tell us your story...