#TFS goes glossy!

1.4.14



Live. Create. Tell the story. Repeat.

We’ve got some exciting news!! TFS mocht gastredacteur zijn voor ‘Lekker leven aan de Lek’, een magazine over de gemeente waar wij vandaan komen: Nederlek! In Nederlek woon je in de prachtige polder, maar zit je wel in een half uur op een terrasje in Gouda of loop je over de Rotterdamse Meent om te shoppen. Ideaal! Jasmijn woont sinds drie jaar in Rotterdam, maar ondanks dat vroeg het magazine of wij wilden schrijven over de favo TFS-hotspots in Nederlek én een trip naar hotspot Kinderdijk. Tuurlijk doen wij dat...
Vandaag (geen grap!) ontvangen alle inwoners van Nederlek (die geen nee-nee sticker op hun brievenbus hebben geplakt!) de glossy. ‘Lekker leven aan de Lek’ zet de spotlights op mooie verhalen en initiatieven, bijzondere mensen, prachtige uitstapjes, lekker eten en al die andere dingen die de dorpen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek zo mooi maken. Benieuwd naar het resultaat…wij zijn enthousiast!







TFS werkt dus graag samen met inspirerende personen en/of bedrijven en staat open voor nieuwe, creatieve ideeën en samenwerkingen. Interesse? Neem gerust contact met ons op via info@thefullstory.nl. Enjoy reading our stories!



Tell us your story...