#TFS bikini wishlist

14.4.14
I’m just hanging today, what about you?

TFS loves the summer! Want bij de zomer horen… bikini’s! Aangezien je niet vroeg genoeg kunt beginnen met de zoektocht naar een nieuwe bikini’s én wij over 2 maanden op het strand van Ibiza liggen, hebben we alvast een #TFS bikini wishlist opgesteld (op basis van dé bikini-trends van 2014). Enjoy!!


MIX&MATCH
Ook met bikini’s kun je mixen & matchen. Houdt het broekje bijvoorbeeld neutraal (in één egale kleur) en combineer dit met een felle, neonkleurige top. Ook leuk: drukke printjes! High Waste - Jaren ‘50
Naast high waste denim jeans, zie je ook bij bikini’s veel hoge broekjes (gecombineerd met een bh-top). Of de bikini heeft juist een langer bovenstuk (gecombineerd met een gewoon broekje). Mmmm… niet echt ons ding, hier moet je echt van houden!


Beau Bandeau De bandeau bikini is wél ons ding! Want, hoe handig is dit topje zonder bandjes? Tanning lines zijn hierdoor ver te zoeken… zorg er wel voor dat het topje tijdens een zee-bezoekje niet afzakt, dat is met dit model wel gevaarlijk!

Ibiza fringes In onze wishlist mag de bikini met ruches niet ontbreken. TFS loves this IBIZA-style! De nadruk ligt bij deze bikini’s op het bovenstuk (wat een eyecatcher!), die optisch meer volume geeft aan de bovenkant! Nice!

Monokini En, last but not least… de monokini! Niet erg handig als je mooi bruint wilt worden, maar wel heel sexy!
afbeeldingen: Pinterest, Google, weheartit.com

Tell us your story...