#TFS hotspot: Delft

28.3.14


Girls just wanna have fun..
Followers!! It’s friday!! Wat zijn jullie plannen? TFS hotspot-tip nodig? Doe een dagje Delft. Delft staat bekend om de Nieuwe Kerk, Johannes Vermeer, knusse eettentjes en marktpleinen, Delfts Blauw en... mooie winkels!! Need we say more? We zetten onze drie favo, Delftse hotspots voor jullie op een rij!

Begin je city-trip sportief en beklim de Nieuwe Kerk. In deze kerk bevindt zich ook de koninklijke grafkelder. De toren is trouwens 108,75 meter hoog, dus spierpijn krijg je er gratis bij. De beklimming is niet gratis: het kost je 3,50 euro maar is zeker de moeite de waard. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de hele stad én de omgeving! Bij helder weer kun je oneindig ver kijken...Kies voor KEK Coffee & Crafts, Voldersgracht 27, om te lunchen. Wat een top hotspot; je kijkt je ogen uit... Kek doet ons denken aan Hutspot; een inspirerende plek waar food&drinks gecombineerd worden met de verkoop van unieke items, gemaakt door talentvolle designers en ontwerpers. Leuk! En wat een geniale items…(ooit een koffieapparaat-lamp gezien?) Hebben, hebben, hebben!! Let ook op het interieur, zo cool! In KEK worden allerlei stijlen lekker gemixt, waardoor een geweldige sfeer ontstaat. Oh en het eten smaakt overigens heerlijk! Wij kozen voor een latte macchiato, spicy pompoensoep en een broodje geitenkaas, simpel maar oh zo lekker!

Na het leggen van een goede bodem is het de hoogste tijd om te shoppen. Aanrader? Bij Marlies, Beestenmarkt 13, een echte lifestyle store. Hier vind je een goede mix tussen (vintage) interieur, fashion en gave accessoires. En dat in één zaak: ideaal! Marlies wil je thuis laten voelen in haar winkel en dat lukt haar perfect…zo willen we ons huis ook wel inrichten! Volg Bij Marlies ook via www.facebook.com/BijMarlies.


IT’S WEEKEND… Do what makes you happy!


Tell us your story...