Don't want to miss a story?

17.1.14


Om op de hoogte te blijven van de nieuwste TFS blog posts over Fashion & Beauty, Food & Drinks, Styling & Design en Travel & Hotspots kun je ons volgen via verschillende online community's.
Wij geven je graag een handig overzicht van onze favoriete world wide hotspots!


 Facebook

TFS is uiteraard te volgen via de meest bekende social community, Facebook! Via deze link kun je onze pagina liken en elk moment van de dag op de hoogte blijven van de aller nieuwste blog posts. Wil je niets missen? Ga dan naar onze Facebook pagina, ga met je muis op 'vind ik leuk' staan (je hoeft niet te klikken), vervolgens vink je 'meldingen ontvangen' aan. Je krijgt er zo'n drie per week van TFS. Easy!

 Instagram

TFS is dol op Instagram: een app waarmee je al je 'lovely moments' via een foto of video kan vastleggen, bewerken en delen met je eigen followers. Het is ook een perfecte app om inspiratie op te doen. Wij gebruiken Instagram om je op de hoogte te houden van nieuwe blog posts. Ook posten we hier regelmatig inspiratie foto's / video's op het gebied van Beauty & Fashion, Food & Drinks, Styling & Design en Travel & Hotspots. Download de Instagram app, volg @thefullstory en... get inspired!Bloglovin'

Bloglovin' is wat TFS betreft een echte aanrader! Download op je smartphone de Bloglovin' app en geef je favoriete bloggers aan. Posten zij een nieuw artikel? Dan laat Bloglovin' dat meteen weten!
Op deze manier ben je direct op de hoogte wanneer er een nieuwe blog post online staat.
Super handig en zo hoef je dus niks te missen!
Via deze link kun je ons via bloglovin' volgen.
ILOVEFSCHIONBLOGGERS

Speciaal voor fashion bloggers is er een vrij nieuw platform opgezet door de Nederlandse blogger Jolique. Je kunt bij ILOVEFASHIONLOGGERS al jouw favorieten blogs in een overzichtelijk venster bekijken.
Via deze link kun je ons via ilovefashionbloggers volgen. 


Pinterest

Pinterest is een snel groeiend social media platform waarmee je alles wat je interesseert en inspireert kunt verzamelen en delen. Je kunt Pinterest zien als een soort digitaal prikbord. De gebruikers kunnen plaatjes (pins) op hun prikborden (pinboards) plakken. Zo kun je prikborden maken over elk favoriet onderwerp. TFS heeft de borden Fashion&Beauty, Food&Drinks, Styling&Design en Travel&Hotspots. 
Via deze link kun je ons via Pinterest volgen.


Tell us your story...